Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8332
Title: | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів |
Other Titles: | Обоснование способа размягчения мышечной ткани кальмаров Substantiation of the method of softing squid muscle tissue |
Authors: | Чженкун, Ц. Манолі, Т. Нікітчіна, Т. Чженкун, Ц. Маноли, Т. Никитчина, Т. Zhenkun, C. Manoli, T. Nikitchina, T. |
Keywords: | м'язова тканина кальмара фізико-хімічні показники технологічні чинники мышечная ткань кальмара физико-химические показатели технологические факторы muscle tissue squid physico-chemical parameters technological factors |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів [Електронний ресурс] / Ц. Чженкун, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", ( m. Ternopil, 10-11 October 2019 ). - Ternopil, 2019. - Р. 119-120 |
Abstract: | Роботу присвячено вивченню змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. Работа посвящена изучению изменений физико-химических показателей мышечной ткани кальмара в процессе воздействия различных технологических факторов. |
Description: | The work is devoted to the study of changes in physicochemical parameters of squid muscle tissue in the process of influence of various technological factors. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8332 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чженкун Цуі . Обгрунтування способу.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.