Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8332
Назва: Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів
Інші назви: Обоснование способа размягчения мышечной ткани кальмаров
Substantiation of the method of softing squid muscle tissue
Автори: Чженкун, Ц.
Манолі, Т.
Нікітчіна, Т.
Чженкун, Ц.
Маноли, Т.
Никитчина, Т.
Zhenkun, C.
Manoli, T.
Nikitchina, T.
Ключові слова: м'язова тканина кальмара
фізико-хімічні показники
технологічні чинники
мышечная ткань кальмара
физико-химические показатели
технологические факторы
muscle tissue squid
physico-chemical parameters
technological factors
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів [Електронний ресурс] / Ц. Чженкун, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", ( m. Ternopil, 10-11 October 2019 ). - Ternopil, 2019. - Р. 119-120
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено вивченню змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. Работа посвящена изучению изменений физико-химических показателей мышечной ткани кальмара в процессе воздействия различных технологических факторов.
Опис: The work is devoted to the study of changes in physicochemical parameters of squid muscle tissue in the process of influence of various technological factors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8332
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чженкун Цуі . Обгрунтування способу.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.