Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8338
Назва: Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки
Інші назви: Усовершенствование технологии производства желейного десерта на основе молочной сыворотки
Improvement of the technology for the production of jelly dessert based on milk whey
Автори: Сіряченко, Я. А.
Сиряченко, Я. А.
Siryachenko, Ya. A.
Ключові слова: сироватка молочна
конопляний протеїн
фізико-хімічні показники
сыворотка молочная
конопляный протеин
физико-химические показатели
whey
hemp protein
physical and chemical parameters
Дата публікації: 2020
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): При розробці та виконанні досліджень магістерської роботи, нами були вирішені наступні завдання: по-перше, удосконалити технологію виготовлення желейного десерту на основі сироватки з додаванням конопляного протеїну; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники продукту та основи для його виготовлення і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований магистерской работы, нами были решены следующие задачи: во-первых, усовершенствовать технологию изготовления желейного десерта на основе сыворотки с добавлением конопляного протеина; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели продукта и основы для его изготовления и оценить качественные показатели готового продукта.
Опис: During the development and implementation of the research of the master's work, we solved the following tasks: first, to improve the technology of making a jelly dessert based on whey with the addition of hemp protein; secondly, to investigate the organoleptic, physicochemical, microbiological characteristics of the product and the basis for its manufacture and to evaluate the quality indicators of the finished product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8338
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магистер работа Сиряченко Я.А.pdf
  Restricted Access
1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.