Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8392
Назва: | Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения |
Інші назви: | Обгрунтування технології кулінарної продукції з використанням сиру свіжого і інгредієнтів рослинного походження Justification of the technology of culinary products using cottage cheese and ingredients of plant origin |
Автори: | Перцевой, Федор Всеволодович Гурский, Петр Васильевич Ладыка, Владимир Иванович Пасько, Ольга Владимировна Шильман, Лев Залманович Симакова, Инна Владимировна Перцевой, Николай Федорович Обозная, Маргарита Васильевна Гарнцарек, Збигнев Чеславович Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Ладика, Володимир Іванович Пасько, Ольга Володимирівна Шильман, Лев Залманович Сімакова, Інна Володимирівна Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Збігнев Чеславович Pertsevoy, Fedor Vsevolodovich Gursky, Petr Vasilievich Ladyka, Vladimir Ivanovich Pasko, Olga Vladimirovna Shilman, Lev Zalmanovich Simakova, Inna Vladimirovna Pertsevoy, Nikolay Fedorovich Оboznaya, Margarita Vasilievna Garntsarek, Zbigniew Cheslavovich |
Ключові слова: | ионообмен гидратация белка влагоудерживающая способность іонообмін гідратація білка вологоутримуюча здатність ion exchange protein hydration water-holding capacity |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | РУСАЙНС |
Бібліографічний опис: | Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения : монография [Электронный ресурс] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурский, В. И. Ладыка [и др.] ; под ред. Ф. В. Перцевого, П. В. Гурского. - Москва : РУСАЙНС, 2020. - 364 с. |
Короткий огляд (реферат): | Систематизирована научная информация, которая представлена текстовой формой, рисунками, схемами, таблицами и технологическими расчетами, относительно использования молочного и растительного сырья в технологиях кулинарной продукции. Систематизована наукова інформація, яка представлена текстової формою, малюнками, схемами, таблицями і технологічними розрахунками, щодо використання молочного і рослинного сировини в технологіях кулінарної продукції. |
Опис: | Scientific information is systematized, which is presented in text form, figures, diagrams, tables and technological calculations, regarding the use of dairy and vegetable raw materials in culinary technologies. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8392 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обоснование технологии кулинарной продукции.pdf | 14,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.