Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8392
Назва: Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения
Інші назви: Обгрунтування технології кулінарної продукції з використанням сиру свіжого і інгредієнтів рослинного походження
Justification of the technology of culinary products using cottage cheese and ingredients of plant origin
Автори: Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Ладыка, Владимир Иванович
Пасько, Ольга Владимировна
Шильман, Лев Залманович
Симакова, Инна Владимировна
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Гарнцарек, Збигнев Чеславович
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Володимир Іванович
Пасько, Ольга Володимирівна
Шильман, Лев Залманович
Сімакова, Інна Володимирівна
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Збігнев Чеславович
Pertsevoy, Fedor Vsevolodovich
Gursky, Petr Vasilievich
Ladyka, Vladimir Ivanovich
Pasko, Olga Vladimirovna
Shilman, Lev Zalmanovich
Simakova, Inna Vladimirovna
Pertsevoy, Nikolay Fedorovich
Оboznaya, Margarita Vasilievna
Garntsarek, Zbigniew Cheslavovich
Ключові слова: ионообмен
гидратация белка
влагоудерживающая способность
іонообмін
гідратація білка
вологоутримуюча здатність
ion exchange
protein hydration
water-holding capacity
Дата публікації: 2020
Видавництво: РУСАЙНС
Бібліографічний опис: Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения : монография [Электронный ресурс] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурский, В. И. Ладыка [и др.] ; под ред. Ф. В. Перцевого, П. В. Гурского. - Москва : РУСАЙНС, 2020. - 364 с.
Короткий огляд (реферат): Систематизирована научная информация, которая представлена текстовой формой, рисунками, схемами, таблицами и технологическими расчетами, относительно использования молочного и растительного сырья в технологиях кулинарной продукции. Систематизована наукова інформація, яка представлена текстової формою, малюнками, схемами, таблицями і технологічними розрахунками, щодо використання молочного і рослинного сировини в технологіях кулінарної продукції.
Опис: Scientific information is systematized, which is presented in text form, figures, diagrams, tables and technological calculations, regarding the use of dairy and vegetable raw materials in culinary technologies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8392
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обоснование технологии кулинарной продукции.pdf14,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.