Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8393
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.contributor.authorGursky, P. V.-
dc.contributor.authorLadyka, V. I.-
dc.contributor.authorShilman, L . Z.-
dc.contributor.authorSimakova, I. V.-
dc.contributor.authorYanchik, M. V.-
dc.contributor.authorLubenko, G . D.-
dc.contributor.authorОboznaya, M. V.-
dc.contributor.authorGarntsarek, Z. C.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorЛадика, В. І.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorСімакова, І. В.-
dc.contributor.authorЯнчик, М. В.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З. Ч.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorГурский, П. В.-
dc.contributor.authorЛадыка, В. И.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorСимакова, И. В.-
dc.contributor.authorЯнчик, М. В.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозная, М. В.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З. Ч.-
dc.date.accessioned2020-12-22T11:48:19Z-
dc.date.available2020-12-22T11:48:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationTechnology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F.V. Pertsevoy, P.V. Gurskyi, V. I. Ladyka [and athers]. - Saratov, 2020. - 142 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393-
dc.descriptionМонография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц.uk_UA
dc.description.abstractThe monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectsesame seedsuk_UA
dc.subjectdairy fillingsuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectнасіння кунжутуuk_UA
dc.subjectмолочні начинкиuk_UA
dc.subjectмолочное сырьеuk_UA
dc.subjectсемена кунжутаuk_UA
dc.subjectмолочные начинкиuk_UA
dc.titleTechnology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrateuk_UA
dc.title.alternativeТехнологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжутуuk_UA
dc.title.alternativeТехнология термостабильных и замороженных начинок с использованием молочного сырья и концентрата семян кунжутаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technology of thermostable.pdf3,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.