Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСукманов, В. О.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorСавченко-Перерва, М. Ю.-
dc.contributor.authorБудник, Н. В.-
dc.contributor.authorСукманов, В . А.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorСавченко-Перерва, М. Ю.-
dc.contributor.authorБудник, Н. В.-
dc.contributor.authorSukmanov, V. O.-
dc.contributor.authorRadchuk, O. V.-
dc.contributor.authorSavchenko-Pererva, M. Yu.-
dc.contributor.authorBudnyk, N. V.-
dc.date.accessioned2020-12-23T14:15:43Z-
dc.date.available2020-12-23T14:15:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, О. В. Радчук, М. Ю. Савченко-Перерва, Н. В. Будник // Journal of Chemistry and Technologies, 2020. - №28(1). - С. 68-87. - Режим доступу : 10.15421/082009 - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403-
dc.descriptionThe purpose of the research is to create an optical piezometer and a working chamber of a high-pressure apparatus for spectral studies of food products (liquid and viscous plastic) in situ; to obtain indicators of compression and spectral (optical) properties of food products of animal and plant origin with precision at pressures from 0 to 1000 MPa.uk_UA
dc.description.abstractМета досліджень – створення оптичного п’єзометра і робочої камери установки високого тиску для спектральних досліджень харчових продуктів (рідких та в’язкопластичних) in situ; отримання показників компресійних та спектральних (оптичних) властивостей харчових продуктів тваринного та рослинного походження з прецизійною точністю при тисках від 0 до 1000 МПa. Цель исследований – создание оптического пьезометра и рабочей камеры установки высокого давления для спектральных исследований пищевых продуктов (жидких и вязкопластичных) in situ; получение показателей компрессионных и спектральных (оптических) свойств пищевых продуктов животного и растительного происхождения с прецизионной точностью при давлениях от 0 до 1000 МПа.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectвисокий тискuk_UA
dc.subjectкомпресійні властивостіuk_UA
dc.subjectпищевые продуктыuk_UA
dc.subjectвысокое давлениеuk_UA
dc.subjectкомпрессионные свойстваuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjecthigh pressureuk_UA
dc.subjectcompression propertiesuk_UA
dc.titleОптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПаuk_UA
dc.title.alternativeОптический пьезометр и прецизионные исследования свойств пищевых продуктов при давлениях от 0 до 1000 мПаuk_UA
dc.title.alternativeOptical piezometer and precision properties researches of food products properties at pressures from 0 to 1000 MPauk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оптичний п'єзометр.pdf2,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.