Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сукманов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Савченко-Перерва, М. Ю. | - |
dc.contributor.author | Будник, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Сукманов, В . А. | - |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Савченко-Перерва, М. Ю. | - |
dc.contributor.author | Будник, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Sukmanov, V. O. | - |
dc.contributor.author | Radchuk, O. V. | - |
dc.contributor.author | Savchenko-Pererva, M. Yu. | - |
dc.contributor.author | Budnyk, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-23T14:15:43Z | - |
dc.date.available | 2020-12-23T14:15:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, О. В. Радчук, М. Ю. Савченко-Перерва, Н. В. Будник // Journal of Chemistry and Technologies, 2020. - №28(1). - С. 68-87. - Режим доступу : 10.15421/082009 - Заголовок з екрану | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403 | - |
dc.description | The purpose of the research is to create an optical piezometer and a working chamber of a high-pressure apparatus for spectral studies of food products (liquid and viscous plastic) in situ; to obtain indicators of compression and spectral (optical) properties of food products of animal and plant origin with precision at pressures from 0 to 1000 MPa. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета досліджень – створення оптичного п’єзометра і робочої камери установки високого тиску для спектральних досліджень харчових продуктів (рідких та в’язкопластичних) in situ; отримання показників компресійних та спектральних (оптичних) властивостей харчових продуктів тваринного та рослинного походження з прецизійною точністю при тисках від 0 до 1000 МПa. Цель исследований – создание оптического пьезометра и рабочей камеры установки высокого давления для спектральных исследований пищевых продуктов (жидких и вязкопластичных) in situ; получение показателей компрессионных и спектральных (оптических) свойств пищевых продуктов животного и растительного происхождения с прецизионной точностью при давлениях от 0 до 1000 МПа. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | високий тиск | uk_UA |
dc.subject | компресійні властивості | uk_UA |
dc.subject | пищевые продукты | uk_UA |
dc.subject | высокое давление | uk_UA |
dc.subject | компрессионные свойства | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | high pressure | uk_UA |
dc.subject | compression properties | uk_UA |
dc.title | Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа | uk_UA |
dc.title.alternative | Оптический пьезометр и прецизионные исследования свойств пищевых продуктов при давлениях от 0 до 1000 мПа | uk_UA |
dc.title.alternative | Optical piezometer and precision properties researches of food products properties at pressures from 0 to 1000 MPa | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Оптичний п'єзометр.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.