Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403
Title: Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа
Other Titles: Оптический пьезометр и прецизионные исследования свойств пищевых продуктов при давлениях от 0 до 1000 мПа
Optical piezometer and precision properties researches of food products properties at pressures from 0 to 1000 MPa
Authors: Сукманов, В. О.
Радчук, О. В.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Будник, Н. В.
Сукманов, В . А.
Радчук, О. В.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Будник, Н. В.
Sukmanov, V. O.
Radchuk, O. V.
Savchenko-Pererva, M. Yu.
Budnyk, N. V.
Keywords: харчові продукти
високий тиск
компресійні властивості
пищевые продукты
высокое давление
компрессионные свойства
food products
high pressure
compression properties
Issue Date: 2020
Citation: Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, О. В. Радчук, М. Ю. Савченко-Перерва, Н. В. Будник // Journal of Chemistry and Technologies, 2020. - №28(1). - С. 68-87. - Режим доступу : 10.15421/082009 - Заголовок з екрану
Abstract: Мета досліджень – створення оптичного п’єзометра і робочої камери установки високого тиску для спектральних досліджень харчових продуктів (рідких та в’язкопластичних) in situ; отримання показників компресійних та спектральних (оптичних) властивостей харчових продуктів тваринного та рослинного походження з прецизійною точністю при тисках від 0 до 1000 МПa. Цель исследований – создание оптического пьезометра и рабочей камеры установки высокого давления для спектральных исследований пищевых продуктов (жидких и вязкопластичных) in situ; получение показателей компрессионных и спектральных (оптических) свойств пищевых продуктов животного и растительного происхождения с прецизионной точностью при давлениях от 0 до 1000 МПа.
Description: The purpose of the research is to create an optical piezometer and a working chamber of a high-pressure apparatus for spectral studies of food products (liquid and viscous plastic) in situ; to obtain indicators of compression and spectral (optical) properties of food products of animal and plant origin with precision at pressures from 0 to 1000 MPa.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оптичний п'єзометр.pdf2,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.