Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403
Назва: | Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа |
Інші назви: | Оптический пьезометр и прецизионные исследования свойств пищевых продуктов при давлениях от 0 до 1000 мПа Optical piezometer and precision properties researches of food products properties at pressures from 0 to 1000 MPa |
Автори: | Сукманов, В. О. Радчук, О. В. Савченко-Перерва, М. Ю. Будник, Н. В. Сукманов, В . А. Радчук, О. В. Савченко-Перерва, М. Ю. Будник, Н. В. Sukmanov, V. O. Radchuk, O. V. Savchenko-Pererva, M. Yu. Budnyk, N. V. |
Ключові слова: | харчові продукти високий тиск компресійні властивості пищевые продукты высокое давление компрессионные свойства food products high pressure compression properties |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, О. В. Радчук, М. Ю. Савченко-Перерва, Н. В. Будник // Journal of Chemistry and Technologies, 2020. - №28(1). - С. 68-87. - Режим доступу : 10.15421/082009 - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень – створення оптичного п’єзометра і робочої камери установки високого тиску для спектральних досліджень харчових продуктів (рідких та в’язкопластичних) in situ; отримання показників компресійних та спектральних (оптичних) властивостей харчових продуктів тваринного та рослинного походження з прецизійною точністю при тисках від 0 до 1000 МПa. Цель исследований – создание оптического пьезометра и рабочей камеры установки высокого давления для спектральных исследований пищевых продуктов (жидких и вязкопластичных) in situ; получение показателей компрессионных и спектральных (оптических) свойств пищевых продуктов животного и растительного происхождения с прецизионной точностью при давлениях от 0 до 1000 МПа. |
Опис: | The purpose of the research is to create an optical piezometer and a working chamber of a high-pressure apparatus for spectral studies of food products (liquid and viscous plastic) in situ; to obtain indicators of compression and spectral (optical) properties of food products of animal and plant origin with precision at pressures from 0 to 1000 MPa. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8403 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оптичний п'єзометр.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.