Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427
Title: | Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні |
Other Titles: | Перспективы использования натуральных антиоксидантов в детском питании Prospects for the use of natural antioxidants in baby food |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
Keywords: | мясомісткі варені ковбаси натуральні антиоксиданти мясосодержащие вареные колбасы натуральные антиоксиданты meat- containing boiled sausages nature antioxidants |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Божко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 33-35 |
Abstract: | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях. |
Description: | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів.pdf | 386,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.