Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2021-01-05T10:07:15Z-
dc.date.available2021-01-05T10:07:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 33-35uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427-
dc.descriptionThe aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages.uk_UA
dc.description.abstractМетою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectмясомісткі варені ковбасиuk_UA
dc.subjectнатуральні антиоксидантиuk_UA
dc.subjectмясосодержащие вареные колбасыuk_UA
dc.subjectнатуральные антиоксидантыuk_UA
dc.subjectmeat- containing boiled sausagesuk_UA
dc.subjectnature antioxidantsuk_UA
dc.titleПерспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванніuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы использования натуральных антиоксидантов в детском питанииuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of natural antioxidants in baby fooduk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.