Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-05T10:07:15Z | - |
dc.date.available | 2021-01-05T10:07:15Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 33-35 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427 | - |
dc.description | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | мясомісткі варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | натуральні антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие вареные колбасы | uk_UA |
dc.subject | натуральные антиоксиданты | uk_UA |
dc.subject | meat- containing boiled sausages | uk_UA |
dc.subject | nature antioxidants | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы использования натуральных антиоксидантов в детском питании | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of natural antioxidants in baby food | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів.pdf | 386,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.