Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8427| Назва: | Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні | 
| Інші назви: | Перспективы использования натуральных антиоксидантов в детском питании Prospects for the use of natural antioxidants in baby food  | 
| Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich  | 
| Ключові слова: | мясомісткі варені ковбаси натуральні антиоксиданти мясосодержащие вареные колбасы натуральные антиоксиданты meat- containing boiled sausages nature antioxidants  | 
| Дата публікації: | 2020 | 
| Видавництво: | НУХТ | 
| Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 33-35 | 
| Короткий огляд (реферат): | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях. | 
| Опис: | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8427 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Божко Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів.pdf | 386,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.