Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-02T09:57:07Z | - |
dc.date.available | 2021-02-02T09:57:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 86-88 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435 | - |
dc.description | Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | копчена ковбаса підвищеної біологічної та харчової цінності | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність м’ясомістких напівкопчених ковбас | uk_UA |
dc.subject | копченая колбаса повышенной биологической и пищевой ценности | uk_UA |
dc.subject | пищевая ценность мясосодержащих полукопченых колбас | uk_UA |
dc.subject | smoked sausage of high biological and nutritional value | uk_UA |
dc.subject | nutritional value of meat-containing semi-smoked sausages | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы использования протеина семян конопли в детском питании | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of hemp seed protein in baby food | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Перспективи використання.pdf | 298,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.