Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2021-02-02T09:57:07Z-
dc.date.available2021-02-02T09:57:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 86-88uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435-
dc.descriptionТhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value.uk_UA
dc.description.abstractМетою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectкопчена ковбаса підвищеної біологічної та харчової цінностіuk_UA
dc.subjectхарчова цінність м’ясомістких напівкопчених ковбасuk_UA
dc.subjectкопченая колбаса повышенной биологической и пищевой ценностиuk_UA
dc.subjectпищевая ценность мясосодержащих полукопченых колбасuk_UA
dc.subjectsmoked sausage of high biological and nutritional valueuk_UA
dc.subjectnutritional value of meat-containing semi-smoked sausagesuk_UA
dc.titleПерспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванніuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы использования протеина семян конопли в детском питанииuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of hemp seed protein in baby fooduk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Перспективи використання.pdf298,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.