Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8435
Title: | Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні |
Other Titles: | Перспективы использования протеина семян конопли в детском питании Prospects for the use of hemp seed protein in baby food |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
Keywords: | копчена ковбаса підвищеної біологічної та харчової цінності харчова цінність м’ясомістких напівкопчених ковбас копченая колбаса повышенной биологической и пищевой ценности пищевая ценность мясосодержащих полукопченых колбас smoked sausage of high biological and nutritional value nutritional value of meat-containing semi-smoked sausages |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Божко Н. В. Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 86-88 |
Abstract: | Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности. |
Description: | Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Перспективи використання.pdf | 298,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.