Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435
Title: Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні
Other Titles: Перспективы использования протеина семян конопли в детском питании
Prospects for the use of hemp seed protein in baby food
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Keywords: копчена ковбаса підвищеної біологічної та харчової цінності
харчова цінність м’ясомістких напівкопчених ковбас
копченая колбаса повышенной биологической и пищевой ценности
пищевая ценность мясосодержащих полукопченых колбас
smoked sausage of high biological and nutritional value
nutritional value of meat-containing semi-smoked sausages
Issue Date: 2020
Publisher: НУХТ
Citation: Божко Н. В. Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 86-88
Abstract: Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности.
Description: Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко Н. В. Перспективи використання.pdf298,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.