Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435
Назва: Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні
Інші назви: Перспективы использования протеина семян конопли в детском питании
Prospects for the use of hemp seed protein in baby food
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: копчена ковбаса підвищеної біологічної та харчової цінності
харчова цінність м’ясомістких напівкопчених ковбас
копченая колбаса повышенной биологической и пищевой ценности
пищевая ценность мясосодержащих полукопченых колбас
smoked sausage of high biological and nutritional value
nutritional value of meat-containing semi-smoked sausages
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С. 86-88
Короткий огляд (реферат): Метою наших досліджень є розробка рецептури та технології копченої ковбаси підвищеної біологічної та харчової цінності. Целью наших исследований является разработка рецептуры и технологии копченой колбасы повышенной биологической и пищевой ценности.
Опис: Тhe purpose of our research is to develop the recipe and technology of smoked sausage of high biological and nutritional value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8435
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Перспективи використання.pdf298,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.