Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437
Назва: | Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури |
Інші назви: | Оценка качества полукопченых колбас с различным соотношением утки и пресноводной аквакультуры Quality assessment of semi-smoked sausages with different ratio of duck and freshwater aquaculture |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Клименко, Валерія Олександрівна Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Клименко, Валерия Александровна Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Klimenko, Valeriya Olexandrivna |
Ключові слова: | оцінка якості мясомісткі напівкопчені ковбаси оценка качества мясосодержащие полукопченые колбасы quality assessment meat-containing semi smoked sausage |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. О. Клименко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, ( м. Мелітополь 24 листопада 2020 р.) / Під заг. ред. В. М. Кюрчева. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 125-128 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень була розробка нових м’ясомістких виробів з використанням м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури як інгредієнтів м’ясомістких напівкопчених ковбас. Целью исследований была разработка новых изделий с использованием мяса водоплавающей птицы и пресноводной аквакультуры как ингредиентов полукопченых колбас. |
Опис: | The aim of the research was to develop new meat-containing products using waterfowl and freshwater aquaculture as ingredients in meat-containing semi-smoked sausages. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас.pdf | 291,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.