Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437
Назва: Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури
Інші назви: Оценка качества полукопченых колбас с различным соотношением утки и пресноводной аквакультуры
Quality assessment of semi-smoked sausages with different ratio of duck and freshwater aquaculture
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Клименко, Валерія Олександрівна
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Клименко, Валерия Александровна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Klimenko, Valeriya Olexandrivna
Ключові слова: оцінка якості
мясомісткі напівкопчені ковбаси
оценка качества
мясосодержащие полукопченые колбасы
quality assessment
meat-containing semi smoked sausage
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. О. Клименко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, ( м. Мелітополь 24 листопада 2020 р.) / Під заг. ред. В. М. Кюрчева. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 125-128
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень була розробка нових м’ясомістких виробів з використанням м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури як інгредієнтів м’ясомістких напівкопчених ковбас. Целью исследований была разработка новых изделий с использованием мяса водоплавающей птицы и пресноводной аквакультуры как ингредиентов полукопченых колбас.
Опис: The aim of the research was to develop new meat-containing products using waterfowl and freshwater aquaculture as ingredients in meat-containing semi-smoked sausages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8437
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Оцінка якості напівкопчених ковбас.pdf291,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.