Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455
Назва: Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення
Інші назви: Разработка рецептур рубленых полуфабрикатов функционального назначения
Development of the formulation of chopped semi-finished products for functional purposes
Автори: Соколенко, Вікторія Вікторівна
Богатирьов, Ілля Ігорович
Соколенко, Виктория Викторовна
Богатырев, Илья Игоревич
Sokolenko, Viktоriia
Bogatyrev, Ilya
Ключові слова: січені напівфабрикати
кунжутне борошно
функціональні продукти
рубленные полуфабрикаты
кунжутная мука
функциональные продукты
chopped semi-finished products
sesame flour
functional products
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Соколенко В. В. Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Соколенко, І. І. Богатирьов // World science : problems, prospects and innovations. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. Perfect Publishing. – Toronto, 2020. – P. 929-933. – Режим доступу : URL: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyaworld-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-godatoronto-kanada-arhiv/. – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню можливості використання кунжутного борошна в технології січених напівфабрикатів. Работа посвящена исследованию возможности использования кунжутной муки в технологии рубленых полуфабрикатов.
Опис: The work is devoted to the study of the possibility of using sesame flour in the technology of chopped semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.