Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8455
Назва: | Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення |
Інші назви: | Разработка рецептур рубленых полуфабрикатов функционального назначения Development of the formulation of chopped semi-finished products for functional purposes |
Автори: | Соколенко, Вікторія Вікторівна Богатирьов, Ілля Ігорович Соколенко, Виктория Викторовна Богатырев, Илья Игоревич Sokolenko, Viktоriia Bogatyrev, Ilya |
Ключові слова: | січені напівфабрикати кунжутне борошно функціональні продукти рубленные полуфабрикаты кунжутная мука функциональные продукты chopped semi-finished products sesame flour functional products |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Соколенко В. В. Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Соколенко, І. І. Богатирьов // World science : problems, prospects and innovations. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. Perfect Publishing. – Toronto, 2020. – P. 929-933. – Режим доступу : URL: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyaworld-science-problems-prospects-and-innovations-25-27-noyabrya-2020-godatoronto-kanada-arhiv/. – Заголовок з екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню можливості використання кунжутного борошна в технології січених напівфабрикатів. Работа посвящена исследованию возможности использования кунжутной муки в технологии рубленых полуфабрикатов. |
Опис: | The work is devoted to the study of the possibility of using sesame flour in the technology of chopped semi-finished products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8455 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соколенко В.В.Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення.pdf | 517,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.