Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8800
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижська, Т.-
dc.contributor.authorШань, Ф.-
dc.contributor.authorКрыжская, Т.-
dc.contributor.authorШань, Ф.-
dc.contributor.authorKryzhska, Т.-
dc.contributor.authorShang, F.-
dc.date.accessioned2021-06-03T07:31:52Z-
dc.date.available2021-06-03T07:31:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКрижська Т. А. Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ф. Шань // Science and innovation : збірник наукових матеріалів VIІІ Міжнародної інтернет-конференції, ( м. Ліверпуль, 9-10 вересня 2020 р.). - Ліверпуль, 2020. - С. 61-65.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8800-
dc.descriptionThe qualitative characteristics of poultry meat for the production of meat products are analyzed. Prospects for growing and using duck meat as a new raw material for the manufacture of restructured products are considered.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано якісні характеристики м’яса птиці для виробництва м’ясних продуктів. Розглянуто перспективи вирощування та використання м’яса качки, як нової сировини для виготовлення реструктурованих виробів. Проанализированы качественные характеристики мяса птицы для производства мясных продуктов. Рассмотрены перспективы выращивания и использования мяса утки, как нового сырья для изготовления реструктурированных изделий.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectм’ясо качкиuk_UA
dc.subjectрегіональна сировинаuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectрегиональное сырьеuk_UA
dc.subjectхимический составuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.subjectregional raw materialsuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.titleОбгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeОбоснование выбора перспективного регионального сырья Украины и Китая для изготовления вареных мясных продуктовuk_UA
dc.title.alternativeRationale for choosing a prospective regional raw materials of Ukraine and China for manufacture of cooked meat productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т. А. Обгрунтування вибору.pdf312,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.