Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8800
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижська, Т. | - |
dc.contributor.author | Шань, Ф. | - |
dc.contributor.author | Крыжская, Т. | - |
dc.contributor.author | Шань, Ф. | - |
dc.contributor.author | Kryzhska, Т. | - |
dc.contributor.author | Shang, F. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T07:31:52Z | - |
dc.date.available | 2021-06-03T07:31:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Крижська Т. А. Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ф. Шань // Science and innovation : збірник наукових матеріалів VIІІ Міжнародної інтернет-конференції, ( м. Ліверпуль, 9-10 вересня 2020 р.). - Ліверпуль, 2020. - С. 61-65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8800 | - |
dc.description | The qualitative characteristics of poultry meat for the production of meat products are analyzed. Prospects for growing and using duck meat as a new raw material for the manufacture of restructured products are considered. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано якісні характеристики м’яса птиці для виробництва м’ясних продуктів. Розглянуто перспективи вирощування та використання м’яса качки, як нової сировини для виготовлення реструктурованих виробів. Проанализированы качественные характеристики мяса птицы для производства мясных продуктов. Рассмотрены перспективы выращивания и использования мяса утки, как нового сырья для изготовления реструктурированных изделий. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | м’ясо качки | uk_UA |
dc.subject | регіональна сировина | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | региональное сырье | uk_UA |
dc.subject | химический состав | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | regional raw materials | uk_UA |
dc.subject | chemical composition | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Обоснование выбора перспективного регионального сырья Украины и Китая для изготовления вареных мясных продуктов | uk_UA |
dc.title.alternative | Rationale for choosing a prospective regional raw materials of Ukraine and China for manufacture of cooked meat products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крижська Т. А. Обгрунтування вибору.pdf | 312,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.