Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8800
Title: | Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів |
Other Titles: | Обоснование выбора перспективного регионального сырья Украины и Китая для изготовления вареных мясных продуктов Rationale for choosing a prospective regional raw materials of Ukraine and China for manufacture of cooked meat products |
Authors: | Крижська, Т. Шань, Ф. Крыжская, Т. Шань, Ф. Kryzhska, Т. Shang, F. |
Keywords: | м’ясо качки регіональна сировина хімічний склад мясо утки региональное сырье химический состав duck meat regional raw materials chemical composition |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Крижська Т. А. Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ф. Шань // Science and innovation : збірник наукових матеріалів VIІІ Міжнародної інтернет-конференції, ( м. Ліверпуль, 9-10 вересня 2020 р.). - Ліверпуль, 2020. - С. 61-65. |
Abstract: | Проаналізовано якісні характеристики м’яса птиці для виробництва м’ясних продуктів. Розглянуто перспективи вирощування та використання м’яса качки, як нової сировини для виготовлення реструктурованих виробів. Проанализированы качественные характеристики мяса птицы для производства мясных продуктов. Рассмотрены перспективы выращивания и использования мяса утки, как нового сырья для изготовления реструктурированных изделий. |
Description: | The qualitative characteristics of poultry meat for the production of meat products are analyzed. Prospects for growing and using duck meat as a new raw material for the manufacture of restructured products are considered. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8800 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Крижська Т. А. Обгрунтування вибору.pdf | 312,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.