Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8800
Назва: Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів
Інші назви: Обоснование выбора перспективного регионального сырья Украины и Китая для изготовления вареных мясных продуктов
Rationale for choosing a prospective regional raw materials of Ukraine and China for manufacture of cooked meat products
Автори: Крижська, Т.
Шань, Ф.
Крыжская, Т.
Шань, Ф.
Kryzhska, Т.
Shang, F.
Ключові слова: м’ясо качки
регіональна сировина
хімічний склад
мясо утки
региональное сырье
химический состав
duck meat
regional raw materials
chemical composition
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Крижська Т. А. Обгрунтування вибору перспективної регіональної сировини України та Китаю для виготовлення варених мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ф. Шань // Science and innovation : збірник наукових матеріалів VIІІ Міжнародної інтернет-конференції, ( м. Ліверпуль, 9-10 вересня 2020 р.). - Ліверпуль, 2020. - С. 61-65.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано якісні характеристики м’яса птиці для виробництва м’ясних продуктів. Розглянуто перспективи вирощування та використання м’яса качки, як нової сировини для виготовлення реструктурованих виробів. Проанализированы качественные характеристики мяса птицы для производства мясных продуктов. Рассмотрены перспективы выращивания и использования мяса утки, как нового сырья для изготовления реструктурированных изделий.
Опис: The qualitative characteristics of poultry meat for the production of meat products are analyzed. Prospects for growing and using duck meat as a new raw material for the manufacture of restructured products are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8800
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т. А. Обгрунтування вибору.pdf312,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.