Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8988
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМартиненко, Володимир Олександрович-
dc.contributor.authorМартыненко, Владимир Александрович-
dc.contributor.authorMartynenko, Volodymyr-
dc.date.accessioned2021-06-23T10:12:46Z-
dc.date.available2021-06-23T10:12:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМартиненко В. О. Державне регулювання готельно-ресторанним бізнесом в умовах пандемії COVID-19 [Електронний ресурс] / В. О. Мартиненко // Бізнес-інформ. – 2021. – № 5. – С. 150-160.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8988-
dc.descriptionThe paper analyzes the current state of the hotel and restaurant business in Ukraine under quarantine restrictions, as well as offers proposals for state support to businesses to minimize losses during the COVID-19 pandemic.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано існуючий стан роботи готельного та ресторанного бізнесу в Україні в умовах карантинних обмежень, а також запропоновані пропозиції щодо державної підтримки суб’єктам підприємництва для мінімізації збитків в період пандемії COVID-19. В работе проанализировано существующее состояние работы гостиничного и ресторанного бизнеса в Украине в условиях карантина, а также предложены предложения по государственной поддержке субъектам предпринимательства для минимизации убытков в период пандемии COVID-19.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectCOVID-19uk_UA
dc.subjectгостинично-ресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectпандемияuk_UA
dc.subjectCOVID- 19uk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectpandemicuk_UA
dc.subjectCOVID-19uk_UA
dc.titleДержавне регулювання готельно-ресторанним бізнесом в умовах пандемії COVID-19uk_UA
dc.title.alternativeГосударственное регулирование гостинично-ресторанным бизнесом в условиях пандемии COVID-19uk_UA
dc.title.alternativeState regulation of the hotel and restaurant business in the context of the COVID-19 pandemicuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf206,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.