Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8988
Title: | Державне регулювання готельно-ресторанним бізнесом в умовах пандемії COVID-19 |
Other Titles: | Государственное регулирование гостинично-ресторанным бизнесом в условиях пандемии COVID-19 State regulation of the hotel and restaurant business in the context of the COVID-19 pandemic |
Authors: | Мартиненко, Володимир Олександрович Мартыненко, Владимир Александрович Martynenko, Volodymyr |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес пандемія COVID-19 гостинично-ресторанный бизнес пандемия COVID- 19 hotel and restaurant business pandemic COVID-19 |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Мартиненко В. О. Державне регулювання готельно-ресторанним бізнесом в умовах пандемії COVID-19 [Електронний ресурс] / В. О. Мартиненко // Бізнес-інформ. – 2021. – № 5. – С. 150-160. |
Abstract: | В роботі проаналізовано існуючий стан роботи готельного та ресторанного бізнесу в Україні в умовах карантинних обмежень, а також запропоновані пропозиції щодо державної підтримки суб’єктам підприємництва для мінімізації збитків в період пандемії COVID-19. В работе проанализировано существующее состояние работы гостиничного и ресторанного бизнеса в Украине в условиях карантина, а также предложены предложения по государственной поддержке субъектам предпринимательства для минимизации убытков в период пандемии COVID-19. |
Description: | The paper analyzes the current state of the hotel and restaurant business in Ukraine under quarantine restrictions, as well as offers proposals for state support to businesses to minimize losses during the COVID-19 pandemic. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8988 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.