Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8988
Назва: Державне регулювання готельно-ресторанним бізнесом в умовах пандемії COVID-19
Інші назви: Государственное регулирование гостинично-ресторанным бизнесом в условиях пандемии COVID-19
State regulation of the hotel and restaurant business in the context of the COVID-19 pandemic
Автори: Мартиненко, Володимир Олександрович
Мартыненко, Владимир Александрович
Martynenko, Volodymyr
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
пандемія
COVID-19
гостинично-ресторанный бизнес
пандемия
COVID- 19
hotel and restaurant business
pandemic
COVID-19
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Мартиненко В. О. Державне регулювання готельно-ресторанним бізнесом в умовах пандемії COVID-19 [Електронний ресурс] / В. О. Мартиненко // Бізнес-інформ. – 2021. – № 5. – С. 150-160.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано існуючий стан роботи готельного та ресторанного бізнесу в Україні в умовах карантинних обмежень, а також запропоновані пропозиції щодо державної підтримки суб’єктам підприємництва для мінімізації збитків в період пандемії COVID-19. В работе проанализировано существующее состояние работы гостиничного и ресторанного бизнеса в Украине в условиях карантина, а также предложены предложения по государственной поддержке субъектам предпринимательства для минимизации убытков в период пандемии COVID-19.
Опис: The paper analyzes the current state of the hotel and restaurant business in Ukraine under quarantine restrictions, as well as offers proposals for state support to businesses to minimize losses during the COVID-19 pandemic.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8988
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf206,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.