Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8995
Назва: Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці
Інші назви: Усовершенствование технологии крафтовых колбасок с мясом водоплавающей птицы
Improvement of technology of craft sausages with waterflower meat
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
Ключові слова: напівкопчені
ковбаски
м’ясо качки
полукопченые колбаски
мясо утки
semi-smoked
sausages
duck meat
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львівський торговельно-економічний університет
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Сер. Технічні науки. – Львів, 2021. – № 25. – С. 38-44.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було вивчення можливості заміни м’яса в рецептурі напівкопчених ковбасок «Мисливських» відповідною кількістю м’яса качки мускусної та впливу кількості доданоï гідратованоï бамбукової клітковини на функціонально-технологічні та органолептичні властивості готових виробів. Цель работы изучить возможность замены мяса в рецептуре полукопченых колбюасок соответствующим количеством мяса утки и влияние количества добавленной бамбуковой клетчатки на функционально-технологические и органолептические свойства готовых изделий.
Опис: The aim of this research was to study the possibility of replacing the meat in the recipe of semi smoked sausages with the appropriate amount of Muscovy duck meat and the effect of the amount of added hydrated bamboo fiber on the functional, technological and organoleptic properties of products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8995
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_ЛТЕУ.pdf410,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.