Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9085
Назва: Використання омічного нагріву в технологічному процесі сушіння плодоовочевої сировини
Інші назви: Использование омического нагрева в технологическом процессе сушки плодоовощного сырья
Use of ohmic heating in the technological process of drying fruit-vegetable raw materials
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Савойский, Александр Юрьевич
Savoiskyi, Oleksandr Yurievich
Ключові слова: сушіння
омічний нагрів
струм
сушка
омический нагрев
ток
drying
ohmic heating
current
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Використання омічного нагріву в технологічному процесі сушіння плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні проблеми землеробської механіки : матеріали ХXІ Міжнародної наукової конференції, присвяченій 120-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, ( м. Харків, 17-19 жовтня, 2020 р.). – Харків : Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка, 2020
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано можливість використання омічного нагріву в технологічному процесі сушіння плодоовочевої сировини. Проанализирована возможность использования омического нагрева в технологическом процессе сушки плодоовощного сырья.
Опис: The possibility of using ohmic heating in the technological process of drying fruit and vegetable raw materials is analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9085
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський О. Ю. Використання омічного нагріву.pdf185,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.