Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9095
Title: Оцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловості
Other Titles: Оценка финансовой составляющей конкурентоспособного потенциала развития предприятий пищевой промышленности
Assessment of the financial component of the competitive development potential of food industry enterprises
Authors: Самошкіна, Ірина Дмитрівна
Гриб, Євген Сергійович
Самошкина, Ирина Дмитриевна
Гриб, Евгений Сергеевич
Samoshkina, Iryna Dmitrievna
Gryb, Evgen Sergeevich
Keywords: підприємство
харчова промисловість
фінансові ресурси
предприятие
пищевая промышленность
финансовые ресурсы
food industry
financial resources
development
Issue Date: 2020
Publisher: СНАУ
Citation: Самошкіна І. Д. Оцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / І. Д. Самошкіна, Є. С. Гриб //Збірник наукових статей молодих учених, аспірантів та студентів Сумського національного аграрного університету. – Суми : СНАУ, 2020. - С. 76-79
Abstract: У статті авторами зроблений аналіз формування та використання фінансових ресурсів українських підприємств харчової промисловості в аспекті їх розгляду як складової зміцнення конкурентоспроможного потенціалу підприємств даної галузі, виявлені тенденції фінансування капітальних інвестицій в розвиток підприємств харчової промисловості, які здійснюються переважно за рахунок власних коштів підприємств. В статье авторами сделан анализ формирования и использования финансовых ресурсов украинских предприятий пищевой промышленности в аспекте их рассмотрения как составляющей укрепления конкурентоспособного потенциала предприятий данной отрасли, выявлены тенденции финансирования капитальных инвестиций в развитие предприятий пищевой промышленности, которые осуществляются, в основном, за счет собственных средств предприятий.
Description: In the article, the authors made an analysis of the formation and use of financial resources of Ukrainian food industry enterprises in the aspect of their consideration as a component of strengthening the competitive potential of enterprises in this industry, identified trends in financing capital investments in the development of food industry enterprises, which are carried out mainly at the expense of enterprises' own funds.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9095
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самошкіна І. Д. Оцінка фінансової складової.pdf638,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.