Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамошкіна, Ірина Дмитрівна-
dc.contributor.authorГриб, Євген Сергійович-
dc.contributor.authorСамошкина, Ирина Дмитриевна-
dc.contributor.authorГриб, Евгений Сергеевич-
dc.contributor.authorSamoshkina, Iryna Dmitrievna-
dc.contributor.authorGryb, Evgen Sergeevich-
dc.date.accessioned2021-07-05T11:20:42Z-
dc.date.available2021-07-05T11:20:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСамошкіна І. Д. Оцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / І. Д. Самошкіна, Є. С. Гриб //Збірник наукових статей молодих учених, аспірантів та студентів Сумського національного аграрного університету. – Суми : СНАУ, 2020. - С. 76-79uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9095-
dc.descriptionIn the article, the authors made an analysis of the formation and use of financial resources of Ukrainian food industry enterprises in the aspect of their consideration as a component of strengthening the competitive potential of enterprises in this industry, identified trends in financing capital investments in the development of food industry enterprises, which are carried out mainly at the expense of enterprises' own funds.uk_UA
dc.description.abstractУ статті авторами зроблений аналіз формування та використання фінансових ресурсів українських підприємств харчової промисловості в аспекті їх розгляду як складової зміцнення конкурентоспроможного потенціалу підприємств даної галузі, виявлені тенденції фінансування капітальних інвестицій в розвиток підприємств харчової промисловості, які здійснюються переважно за рахунок власних коштів підприємств. В статье авторами сделан анализ формирования и использования финансовых ресурсов украинских предприятий пищевой промышленности в аспекте их рассмотрения как составляющей укрепления конкурентоспособного потенциала предприятий данной отрасли, выявлены тенденции финансирования капитальных инвестиций в развитие предприятий пищевой промышленности, которые осуществляются, в основном, за счет собственных средств предприятий.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectфінансові ресурсиuk_UA
dc.subjectпредприятиеuk_UA
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UA
dc.subjectфинансовые ресурсыuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectfinancial resourcesuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.titleОцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeОценка финансовой составляющей конкурентоспособного потенциала развития предприятий пищевой промышленностиuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of the financial component of the competitive development potential of food industry enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самошкіна І. Д. Оцінка фінансової складової.pdf638,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.