Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9095
Назва: | Оцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловості |
Інші назви: | Оценка финансовой составляющей конкурентоспособного потенциала развития предприятий пищевой промышленности Assessment of the financial component of the competitive development potential of food industry enterprises |
Автори: | Самошкіна, Ірина Дмитрівна Гриб, Євген Сергійович Самошкина, Ирина Дмитриевна Гриб, Евгений Сергеевич Samoshkina, Iryna Dmitrievna Gryb, Evgen Sergeevich |
Ключові слова: | підприємство харчова промисловість фінансові ресурси предприятие пищевая промышленность финансовые ресурсы food industry financial resources development |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Самошкіна І. Д. Оцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / І. Д. Самошкіна, Є. С. Гриб //Збірник наукових статей молодих учених, аспірантів та студентів Сумського національного аграрного університету. – Суми : СНАУ, 2020. - С. 76-79 |
Короткий огляд (реферат): | У статті авторами зроблений аналіз формування та використання фінансових ресурсів українських підприємств харчової промисловості в аспекті їх розгляду як складової зміцнення конкурентоспроможного потенціалу підприємств даної галузі, виявлені тенденції фінансування капітальних інвестицій в розвиток підприємств харчової промисловості, які здійснюються переважно за рахунок власних коштів підприємств. В статье авторами сделан анализ формирования и использования финансовых ресурсов украинских предприятий пищевой промышленности в аспекте их рассмотрения как составляющей укрепления конкурентоспособного потенциала предприятий данной отрасли, выявлены тенденции финансирования капитальных инвестиций в развитие предприятий пищевой промышленности, которые осуществляются, в основном, за счет собственных средств предприятий. |
Опис: | In the article, the authors made an analysis of the formation and use of financial resources of Ukrainian food industry enterprises in the aspect of their consideration as a component of strengthening the competitive potential of enterprises in this industry, identified trends in financing capital investments in the development of food industry enterprises, which are carried out mainly at the expense of enterprises' own funds. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9095 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самошкіна І. Д. Оцінка фінансової складової.pdf | 638,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.