Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9265
Назва: | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину |
Інші назви: | Исследование функционально-технологических свойств модельных растворов и гелей желатина Investigation of functional and technological properties of model solutions and gelatin gels |
Автори: | Перцевой, М. Ф. Самілик, М. М. Маренкова, Т. І. Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Самилик, М. М. Маренкова, Т. И. Бидюк, Д. О. Pertsevoy, M. F. Samilyk, M. M. Marenkova, T. I. Bidyuk, D. O. |
Ключові слова: | желатин гелеутворення полісахариди желатин гелеобразование полисахариды gelatin gelation polysaccharides |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину [Електронний ресурс] / М. Ф. Перцевой, М. М. Самілик, Т. І. Маренкова, Д. О. Бідюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць.- Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С.198-112 |
Короткий огляд (реферат): | В статті представлено інформацію щодо перспектив використання желатину у складі структурованої харчової продукції, узагальнено характеристику властивостей желатину та процесу його гелеутворення, наведено результати порівняльних досліджень функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину ТМ «Gelita» та полісахаридів, методом диференціально-скануючої калориметрії визначено стан вологи в модельних гелях желатину, визначеного молекулярно-масовий розподіл. В статье представлена информация о перспективах использования желатина в составе структурированной пищевой продукции, обобщена характеристика свойств желатина и процесса его гелеобразования, приведены результаты сравнительных исследований функционально-технологических свойств модельных растворов и гелей желатина ТМ «Gelita» и полисахаридов, методом дифференциально-сканирующей калориметрии определено состояние воды в модельных гелях желатина, определено его молекулярно-массовое распределение. |
Опис: | The article provides information on the prospects for the use of gelatin in structured food products, summarizes the characteristics of the properties of gelatin and the process of its gelation, presents the results of comparative studies of the functional and technological properties of model solutions and gels of gelatin TM "Gelita" and polysaccharides, the state of water in model gelatin gels, its molecular weight distribution was determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9265 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження функціонально-технологічних властивостей.pdf | 542,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.