Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/960
Title: Обмін вуглеводів в організмі корів у різні періоди лактації та його корекція (СФГ»Крокус» Ріпнінського району Чернігівської області)
Other Titles: Обмен углеводов в организме коров в разные периоды лактации и его коррекция (КФХ »Крокус» Рипнинського района Черниговской области)
Authors: Полевик, Ірина Миколаївна
Полевик, Ирина Николаевна
Keywords: тваринництво
вуглеводи
животноводство
углеводы
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник М. Д. Камбур
Abstract: Резерви вуглеводів в різних тканинах значно відрізняються, тому ступень залежності швидкості обмінних процесів організму і їх функції визначається концентрацією глюкози у крові. Особливо важливе значення глюкоза крові має для секретоутворюючої функції молочної залози корів. Формування функціональної системи, яка підтримує оптимальний для метаболізму вміст глюкози в крові суттєво впливає на секретоутворюючу функцію молочної залози.
Description: Резервы углеводов в различных тканях значительно отличаются, поэтому степень зависимости скорости обменных процессов организма и их функции определяется концентрацией глюкозы в крови. Особенно важное значение глюкоза крови имеет для секретообразовательной функции молочной железы коров. Формирование функциональной системы, которая поддерживает оптимальный для метаболизма содержание глюкозы в крови существенно влияет на секретообразовующую функцию молочной железы.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/960
Appears in Collections:Ветеринарної медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
opr03PUB.pdf
  Restricted Access
547,23 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.