Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/960
Назва: Обмін вуглеводів в організмі корів у різні періоди лактації та його корекція (СФГ»Крокус» Ріпнінського району Чернігівської області)
Інші назви: Обмен углеводов в организме коров в разные периоды лактации и его коррекция (КФХ »Крокус» Рипнинського района Черниговской области)
Автори: Полевик, Ірина Миколаївна
Полевик, Ирина Николаевна
Ключові слова: тваринництво
вуглеводи
животноводство
углеводы
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник М. Д. Камбур
Короткий огляд (реферат): Резерви вуглеводів в різних тканинах значно відрізняються, тому ступень залежності швидкості обмінних процесів організму і їх функції визначається концентрацією глюкози у крові. Особливо важливе значення глюкоза крові має для секретоутворюючої функції молочної залози корів. Формування функціональної системи, яка підтримує оптимальний для метаболізму вміст глюкози в крові суттєво впливає на секретоутворюючу функцію молочної залози.
Опис: Резервы углеводов в различных тканях значительно отличаются, поэтому степень зависимости скорости обменных процессов организма и их функции определяется концентрацией глюкозы в крови. Особенно важное значение глюкоза крови имеет для секретообразовательной функции молочной железы коров. Формирование функциональной системы, которая поддерживает оптимальный для метаболизма содержание глюкозы в крови существенно влияет на секретообразовующую функцию молочной железы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/960
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr03PUB.pdf
  Restricted Access
547,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.