Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9636
Назва: | The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink |
Інші назви: | Вплив введення рисових висівок на кисломолочний напій |
Автори: | Samilyk, M. Qin, X. Luo, Y. Самілик, М. Цинь, С. Ло, Я. |
Ключові слова: | vacuum drying quality low field nuclear magnetism вакуумна сушка якість ядерний магнетизм низького поля |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Samilyk M. The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink [Electronic resource] / M. Samilyk, X. Qin, Y. Luo // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 2021. - Series : Food Technologies. - № 23(96). - Р. 39-45. - Режим доступу: //doi.org/10.32718/nvlvet-f9608 - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | Rice bran is an agro-industrial waste with excellent nutritional value and a considerable content of bioactive compounds. Biotransformation processes by fermented milk drink fermentation increase the interest in obtaining products from agro-industrial wastes with good biological properties. The viability of introducing rice bran (RB) into fermented milk drinks to improve the structural stability and sensory was studied. Fermented milk drink supplemented with 0, 0.1 %, 0.3 %, 0.5 %, 0.7 % amount of RB were studied. |
Опис: | Рисові висівки – це агропромислові відходи з високою харчовою цінністю та значним вмістом біоактивних сполук. Процеси біотрансформації шляхом бродіння кисломолочних напоїв підвищують інтерес до отримання продуктів з агропромислових відходів з добрими біологічними властивостями. Досліджено життєздатність введення рисових висівок (РВ) у кисломолочний напій для поліпшення структурної стабільності та чутливості. Було досліджено кисломолочний напій з добавкою РВ 0,1, 0,1 %, 0,3 %, 0,5 %, 0,7 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9636 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Samilyk M. The influence of the introduction.pdf | 413,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.