Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9637
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самілик, Марина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Болгова, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Биков, Олександр Миколайович | - |
dc.contributor.author | Самилык, Марина Михайловна | - |
dc.contributor.author | Болгова, Наталья Викторовна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Быков, Александр Николаевич | - |
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna Mikhailovna | - |
dc.contributor.author | Bolgova, Natalia Viktorivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Bikov, Alexander Nikolaevich | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-20T13:44:01Z | - |
dc.date.available | 2022-01-20T13:44:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. М. Биков // Вісник ЛТЕУ. - Сер. «Teхнічні науки». - Львів : ЛТЕУ, 2021. - № 25. - Режим доступу : DOI: https://doi.org/10.36477/2522-1221-2021-25-13 - Заголовок з екрану | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9637 | - |
dc.description | The article analyzes modern methods of making jelly marmalade based on the waste of processing plant raw materials into candied vegetables. A technology for the production of jelly marmalade from the waste of the production of candied vegetables has been proposed. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сучасні способи виготовлення желейного мармеладу на основі відходів переробки рослинної сировини у овочеві цукати. Запропоновано технологію виготовлення желейного мармеладу із відходів виробництва овочевих цукатів. В статье проанализированы современные способы изготовления желейного мармелада на основе отходов переработки растительного сырья в овощные цукаты. Предложена технология изготовления желейного мармелада из отходов производства овощных цукатов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛТЕУ | uk_UA |
dc.subject | желейний мармелад | uk_UA |
dc.subject | осмотична дегідратація | uk_UA |
dc.subject | смакоароматичні добавки | uk_UA |
dc.subject | желейный мармелад | uk_UA |
dc.subject | осмотическая дегидратация | uk_UA |
dc.subject | вкусоароматические добавки | uk_UA |
dc.subject | jelly marmalade | uk_UA |
dc.subject | osmotic dehydration | uk_UA |
dc.subject | flavors | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Расширение ассортимента натурального желейного мармелада из вторичного сырья | uk_UA |
dc.title.alternative | Expansion of the range of natural recycled jelly jelly | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розширення асортименту.pdf | 362,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.