Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9637
Назва: Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини
Інші назви: Расширение ассортимента натурального желейного мармелада из вторичного сырья
Expansion of the range of natural recycled jelly jelly
Автори: Самілик, Марина Михайлівна
Болгова, Наталія Вікторівна
Перцевий, Федір Всеволодович
Биков, Олександр Миколайович
Самилык, Марина Михайловна
Болгова, Наталья Викторовна
Перцевой, Федор Всеволодович
Быков, Александр Николаевич
Samilyk, Maryna Mikhailovna
Bolgova, Natalia Viktorivna
Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich
Bikov, Alexander Nikolaevich
Ключові слова: желейний мармелад
осмотична дегідратація
смакоароматичні добавки
желейный мармелад
осмотическая дегидратация
вкусоароматические добавки
jelly marmalade
osmotic dehydration
flavors
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЛТЕУ
Бібліографічний опис: Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. М. Биков // Вісник ЛТЕУ. - Сер. «Teхнічні науки». - Львів : ЛТЕУ, 2021. - № 25. - Режим доступу : DOI: https://doi.org/10.36477/2522-1221-2021-25-13 - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сучасні способи виготовлення желейного мармеладу на основі відходів переробки рослинної сировини у овочеві цукати. Запропоновано технологію виготовлення желейного мармеладу із відходів виробництва овочевих цукатів. В статье проанализированы современные способы изготовления желейного мармелада на основе отходов переработки растительного сырья в овощные цукаты. Предложена технология изготовления желейного мармелада из отходов производства овощных цукатов.
Опис: The article analyzes modern methods of making jelly marmalade based on the waste of processing plant raw materials into candied vegetables. A technology for the production of jelly marmalade from the waste of the production of candied vegetables has been proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9637
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розширення асортименту.pdf362,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.