Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9817
Title: | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages |
Other Titles: | Дослідження впливу ягідних екстрактів на показники якості і безпечності напівкопчених ковбасок |
Authors: | Pasichnyi, Vasyl Bozhko, Natalia Tischenko, Vasyl Marynin, Andriy Shubina, Yevgeniia Svyatnenko, Roman Haschuk, Oleksandra Moroz, Olena Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Маринін, Андрій Iванович Шубіна, Євгенія Андріївна Святненко, Роман Сергійович Гащук, Олександра Ізидорівна Мороз, Олена Олексіївна |
Keywords: | екстракт чорноплідної горобини екстракт чорної смородини напівкпчені ковбаски натуральні антиоксиданти chokeberry extract blackcurrant extract half-smoked sausages natural antioxidants |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages [Electronic resource] / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2022. - № 1 (11 (115). – Р. 33-40. |
Abstract: | З метою запобігання окислювальному псуванню проведений експеримент з визначення ефективності екстрактів ягід (Aronia melanocarpa Elliot і Ribes nigrum L.) при виробництві напівкопчених ковбасок. |
Description: | In order to prevent oxidative damage, an experiment was conducted to determine the effectiveness of berries extracts (Aronia melanocarpa Elliot and Ribes nigrum L.) in the production of half-smoked sausages. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_ВЕЖПТ_стаття.pdf | 368,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.