Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Marynin, Andriy | - |
dc.contributor.author | Shubina, Yevgeniia | - |
dc.contributor.author | Svyatnenko, Roman | - |
dc.contributor.author | Haschuk, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Moroz, Olena | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Маринін, Андрій Iванович | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Євгенія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Святненко, Роман Сергійович | - |
dc.contributor.author | Гащук, Олександра Ізидорівна | - |
dc.contributor.author | Мороз, Олена Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-09T07:11:52Z | - |
dc.date.available | 2022-06-09T07:11:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages [Electronic resource] / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2022. - № 1 (11 (115). – Р. 33-40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817 | - |
dc.description | In order to prevent oxidative damage, an experiment was conducted to determine the effectiveness of berries extracts (Aronia melanocarpa Elliot and Ribes nigrum L.) in the production of half-smoked sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | З метою запобігання окислювальному псуванню проведений експеримент з визначення ефективності екстрактів ягід (Aronia melanocarpa Elliot і Ribes nigrum L.) при виробництві напівкопчених ковбасок. | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | екстракт чорноплідної горобини | uk_UA |
dc.subject | екстракт чорної смородини | uk_UA |
dc.subject | напівкпчені ковбаски | uk_UA |
dc.subject | натуральні антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | chokeberry extract | uk_UA |
dc.subject | blackcurrant extract | uk_UA |
dc.subject | half-smoked sausages | uk_UA |
dc.subject | natural antioxidants | uk_UA |
dc.title | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження впливу ягідних екстрактів на показники якості і безпечності напівкопчених ковбасок | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_ВЕЖПТ_стаття.pdf | 368,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.