Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817
Назва: Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages
Інші назви: Дослідження впливу ягідних екстрактів на показники якості і безпечності напівкопчених ковбасок
Автори: Pasichnyi, Vasyl
Bozhko, Natalia
Tischenko, Vasyl
Marynin, Andriy
Shubina, Yevgeniia
Svyatnenko, Roman
Haschuk, Oleksandra
Moroz, Olena
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Маринін, Андрій Iванович
Шубіна, Євгенія Андріївна
Святненко, Роман Сергійович
Гащук, Олександра Ізидорівна
Мороз, Олена Олексіївна
Ключові слова: екстракт чорноплідної горобини
екстракт чорної смородини
напівкпчені ковбаски
натуральні антиоксиданти
chokeberry extract
blackcurrant extract
half-smoked sausages
natural antioxidants
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages [Electronic resource] / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2022. - № 1 (11 (115). – Р. 33-40.
Короткий огляд (реферат): З метою запобігання окислювальному псуванню проведений експеримент з визначення ефективності екстрактів ягід (Aronia melanocarpa Elliot і Ribes nigrum L.) при виробництві напівкопчених ковбасок.
Опис: In order to prevent oxidative damage, an experiment was conducted to determine the effectiveness of berries extracts (Aronia melanocarpa Elliot and Ribes nigrum L.) in the production of half-smoked sausages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_ВЕЖПТ_стаття.pdf368,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.