Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817
Назва: | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages |
Інші назви: | Дослідження впливу ягідних екстрактів на показники якості і безпечності напівкопчених ковбасок |
Автори: | Pasichnyi, Vasyl Bozhko, Natalia Tischenko, Vasyl Marynin, Andriy Shubina, Yevgeniia Svyatnenko, Roman Haschuk, Oleksandra Moroz, Olena Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Маринін, Андрій Iванович Шубіна, Євгенія Андріївна Святненко, Роман Сергійович Гащук, Олександра Ізидорівна Мороз, Олена Олексіївна |
Ключові слова: | екстракт чорноплідної горобини екстракт чорної смородини напівкпчені ковбаски натуральні антиоксиданти chokeberry extract blackcurrant extract half-smoked sausages natural antioxidants |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages [Electronic resource] / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2022. - № 1 (11 (115). – Р. 33-40. |
Короткий огляд (реферат): | З метою запобігання окислювальному псуванню проведений експеримент з визначення ефективності екстрактів ягід (Aronia melanocarpa Elliot і Ribes nigrum L.) при виробництві напівкопчених ковбасок. |
Опис: | In order to prevent oxidative damage, an experiment was conducted to determine the effectiveness of berries extracts (Aronia melanocarpa Elliot and Ribes nigrum L.) in the production of half-smoked sausages. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9817 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_ВЕЖПТ_стаття.pdf | 368,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.