Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9819| Назва: | Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі |
| Інші назви: | Research of technological properties of meat-containing boiled sausage with hemp products |
| Автори: | Савенко, Олег Миколайович Тищенко, Василь Іванович Savenko, Oleg Tischenko, Vasyl |
| Ключові слова: | якість м’ясомістка варена ковбаса регіональні рослинні інгредієнти quality meat-containing boiled sausage local plants ingredients |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Савенко О. Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі [Електронний ресурс] / О. Савенко, В. Тищенко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 217. |
| Короткий огляд (реферат): | Комбінування конопляного борошна та протеїну із свининою, яловичиною і прісноводною аквакультурою у складі варених ковбас поліпшує вихід готових виробів на 14,20 %. |
| Опис: | Combining hemp flour and protein with pork, beef and freshwater aquaculture in cooked sausages improves yield finished products by 14.20%. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9819 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тищенко_Теза_НУХТ_3.pdf | 624,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.