Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9819
Назва: Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі
Інші назви: Research of technological properties of meat-containing boiled sausage with hemp products
Автори: Савенко, Олег Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Savenko, Oleg
Tischenko, Vasyl
Ключові слова: якість
м’ясомістка варена ковбаса
регіональні рослинні інгредієнти
quality
meat-containing boiled sausage
local plants ingredients
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Савенко О. Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі [Електронний ресурс] / О. Савенко, В. Тищенко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 217.
Короткий огляд (реферат): Комбінування конопляного борошна та протеїну із свининою, яловичиною і прісноводною аквакультурою у складі варених ковбас поліпшує вихід готових виробів на 14,20 %.
Опис: Combining hemp flour and protein with pork, beef and freshwater aquaculture in cooked sausages improves yield finished products by 14.20%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9819
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_Теза_НУХТ_3.pdf624,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.