Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9820
Назва: Удосконалення технології м’ясомістких хлібів
Інші назви: Improving the technology of meat-rich breads
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Софія Богданівна
Tischenko, Vasyl
Pasichnyi, Vasyl
Bozhko, Natalia
Bozhko, Sofiia
Ключові слова: якість
м’ясомісткі хліби
регіональні рослинні інгредієнти
quality
meat-containing breads
local plants ingredients
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Удосконалення технології м’ясомістких хлібів [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 205.
Короткий огляд (реферат): Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє отримати модельні фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостями і підвищити ВЗЗа на 17,41 %, ВУЗ – на 7,44 %, ЖУЗ – на 8,38 %, пластичність на 12 %.
Опис: Combining waterfowl meat, plant components such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour allows to get model minced meat systems with high functional and technological properties and increase WBC on 17.41%, WHC - by 7.44%, FHC - by 8.38%, plasticity by 12%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9820
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_теза_НУХТ_2.pdf3,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.