Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorБожко, Софія Богданівна-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia-
dc.contributor.authorBozhko, Sofiia-
dc.date.accessioned2022-06-13T08:53:36Z-
dc.date.available2022-06-13T08:53:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May 2022, Kyiv : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 196.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821-
dc.descriptionCombining waterfowl meat, plant components, such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour can improve the physicochemical and technological performance of products, improve their consumer quality.uk_UA
dc.description.abstractКомбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє покращити фізикохімічні і технологічні показники продукції, підвищити їх споживчі якості.uk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectм’ясомісткі хлібиuk_UA
dc.subjectрегіональні рослинні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmeat-containing breadsuk_UA
dc.subjectlocal plants ingredientsuk_UA
dc.titleОцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтамиuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of the quality of meat-bearing breads with regionally grown ingredientsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_теза_НУХТ__1.pdf7,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.