Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Софія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Sofiia | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T08:53:36Z | - |
dc.date.available | 2022-06-13T08:53:36Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May 2022, Kyiv : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821 | - |
dc.description | Combining waterfowl meat, plant components, such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour can improve the physicochemical and technological performance of products, improve their consumer quality. | uk_UA |
dc.description.abstract | Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє покращити фізикохімічні і технологічні показники продукції, підвищити їх споживчі якості. | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | м’ясомісткі хліби | uk_UA |
dc.subject | регіональні рослинні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | meat-containing breads | uk_UA |
dc.subject | local plants ingredients | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of the quality of meat-bearing breads with regionally grown ingredients | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_теза_НУХТ__1.pdf | 7,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.