Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9821
Title: | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами |
Other Titles: | Evaluation of the quality of meat-bearing breads with regionally grown ingredients |
Authors: | Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталія Володимирівна Божко, Софія Богданівна Tischenko, Vasyl Pasichnyi, Vasyl Bozhko, Natalia Bozhko, Sofiia |
Keywords: | якість м’ясомісткі хліби регіональні рослинні інгредієнти quality meat-containing breads local plants ingredients |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May 2022, Kyiv : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 196. |
Abstract: | Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє покращити фізикохімічні і технологічні показники продукції, підвищити їх споживчі якості. |
Description: | Combining waterfowl meat, plant components, such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour can improve the physicochemical and technological performance of products, improve their consumer quality. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_теза_НУХТ__1.pdf | 7,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.