Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9821| Назва: | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами |
| Інші назви: | Evaluation of the quality of meat-bearing breads with regionally grown ingredients |
| Автори: | Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталія Володимирівна Божко, Софія Богданівна Tischenko, Vasyl Pasichnyi, Vasyl Bozhko, Natalia Bozhko, Sofiia |
| Ключові слова: | якість м’ясомісткі хліби регіональні рослинні інгредієнти quality meat-containing breads local plants ingredients |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May 2022, Kyiv : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 196. |
| Короткий огляд (реферат): | Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє покращити фізикохімічні і технологічні показники продукції, підвищити їх споживчі якості. |
| Опис: | Combining waterfowl meat, plant components, such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour can improve the physicochemical and technological performance of products, improve their consumer quality. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9821 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тищенко_теза_НУХТ__1.pdf | 7,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.