Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Title: | Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі |
Other Titles: | Введение инновационного меню для людей больных целиакией как способ повышения конкурентоспособности ресторанного заведения при туристической отеле Introduction of innovative menu for people with celiac disiase as a way to increase nhe competitiveness of the restauran in the turist hotel |
Authors: | Середа, Ольга Григорівна Нікітіна, Тетяна Андріївна Середа, Ольга Григорьевна Никитина, Татьяна Андреевна Sereda, Olha Grigorivna Nikitina, Tatiana Andrievna |
Keywords: | туристичний готель глютен целіакія туристическая гостиница глютен целиакия tourist hotel gluten celiac disease |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Середа О. Г. Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі [Електронний ресурс] / О. Г. Середа, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – Р. 33-37. |
Abstract: | У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини. В статье обоснована необходимость внедрения инновации при туристической гостинице; исследован контингент потребителей; проанализированы заведения ресторанного хозяйства с наличием безглютенового меню в г. Сумы; раскрыта сущность инновации; приведены преимущества меню для людей больных целиакией; охарактеризовано влияние продуктов безглютенового меню на здоровье больного человека. |
Description: | He article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.