Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Title: Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі
Other Titles: Введение инновационного меню для людей больных целиакией как способ повышения конкурентоспособности ресторанного заведения при туристической отеле
Introduction of innovative menu for people with celiac disiase as a way to increase nhe competitiveness of the restauran in the turist hotel
Authors: Середа, Ольга Григорівна
Нікітіна, Тетяна Андріївна
Середа, Ольга Григорьевна
Никитина, Татьяна Андреевна
Sereda, Olha Grigorivna
Nikitina, Tatiana Andrievna
Keywords: туристичний готель
глютен
целіакія
туристическая гостиница
глютен
целиакия
tourist hotel
gluten
celiac disease
Issue Date: 2021
Citation: Середа О. Г. Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі [Електронний ресурс] / О. Г. Середа, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – Р. 33-37.
Abstract: У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини. В статье обоснована необходимость внедрения инновации при туристической гостинице; исследован контингент потребителей; проанализированы заведения ресторанного хозяйства с наличием безглютенового меню в г. Сумы; раскрыта сущность инновации; приведены преимущества меню для людей больных целиакией; охарактеризовано влияние продуктов безглютенового меню на здоровье больного человека.
Description: He article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf148,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.