Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Назва: | Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі |
Інші назви: | Введение инновационного меню для людей больных целиакией как способ повышения конкурентоспособности ресторанного заведения при туристической отеле Introduction of innovative menu for people with celiac disiase as a way to increase nhe competitiveness of the restauran in the turist hotel |
Автори: | Середа, Ольга Григорівна Нікітіна, Тетяна Андріївна Середа, Ольга Григорьевна Никитина, Татьяна Андреевна Sereda, Olha Grigorivna Nikitina, Tatiana Andrievna |
Ключові слова: | туристичний готель глютен целіакія туристическая гостиница глютен целиакия tourist hotel gluten celiac disease |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Середа О. Г. Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі [Електронний ресурс] / О. Г. Середа, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – Р. 33-37. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини. В статье обоснована необходимость внедрения инновации при туристической гостинице; исследован контингент потребителей; проанализированы заведения ресторанного хозяйства с наличием безглютенового меню в г. Сумы; раскрыта сущность инновации; приведены преимущества меню для людей больных целиакией; охарактеризовано влияние продуктов безглютенового меню на здоровье больного человека. |
Опис: | He article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 148,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.