Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9956
Назва: Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products
Інші назви: Вплив додавання порошків із дикорослих ягод на якість макаронних виробів
Автори: Samilyk, Maryna
Demidova, Evgenia
Bolgova, Natalia
Kapitonenko, Anatoly
Cherniavska, Tetiana
Самілик, Марина
Демидова, Євгенія
Болгова, Наталія
Капітоненко, Анатолій
Чернявська, Тетяна
Ключові слова: pasta
berry processing derivatives
sensory evaluation
макаронні вироби
похідні переробки ягід
сенсорна оцінка
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products [Electronic resource] / М. Samilyk, E. Demidova, N. Bolgova [and athers] // EUREKA : Life Sciences. – 2022. – № 2. – P. 28-35. – Режим доступу : DOI: 10.21303/2504-5695.2022.002410. – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): The purpose of the article is to analyze the possibility of producing pasta with the addition of derivatives from the processing of wild berries Sambucus nigra, Viburnum opulus, Hippophae rhamnoides L., which have a rich nutrient composition and are available raw materials. The technology, developed in the work for processing berries by osmotic dehydration, allows the use of gentle drying modes, which contributes to the maximum preservation of their biological value.
Опис: Метою статті є аналіз можливості виробництва макаронних виробів з додаванням похідних до переробки дикорослих ягід Sambucus nigra, Viburnum opulus, Hippophae rhamnoides L., які мають багатий нутрієнтний склад і є доступною сировиною. Розроблена в роботі технологія обробки ягід осмотичною дегідратацією дозволяє використовувати щадні режими сушіння, що сприяє максимальному збереженню їхньої біологічної цінності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9956
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макарони.pdf587,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.