Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991
Назва: Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов
Інші назви: Селекція картоплі на придатність до промислової переробки для виробництва харчових продуктів
Potato breeding on suitability for industrial processing for food production
Автори: Кожушко, Нелли Семеновна
Сахошко, Николай Николаевич
Смилык, Дмитрий Витальевич
Кожушко, Неллі Семенівна
Сахошко, Микола Миколайович
Смілик, Дмитро Віталійович
Kozhushko, Nelly Semenovna
Sakhoshko, Nikolay Nikolayevich
Smylyk, Dmitry Vitaliovych
Ключові слова: селекция
картофель
гибриды
селекція
картопля
гібриди
selective breeding
potato
technological assessment
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кожушко Н. С. Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов [Электронный ресурс] / Н. С. Кожушко, Н. Н. Сахошко, Д. В. Смилык // Картофелеводство. – 2021. – № 29. – С. 30-37. – Режим доступа : doi.org/10.47612/0134-9740-2021-29-30-37. – Заглавие с экрана.
Короткий огляд (реферат): Наведены результаты технологической оценки гибридов картофеля, созданных на основе специализованных сортов собственной селекции. Наведено результати технологічної оцінки гібридів картоплі, створених на основі спеціалізованих сортів власної селекції.
Опис: The resilts of technological assessment of potato hibrids, using own varieties as basic form.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6-7-1-SM.pdf173,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.