Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991
Назва: | Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов |
Інші назви: | Селекція картоплі на придатність до промислової переробки для виробництва харчових продуктів Potato breeding on suitability for industrial processing for food production |
Автори: | Кожушко, Нелли Семеновна Сахошко, Николай Николаевич Смилык, Дмитрий Витальевич Кожушко, Неллі Семенівна Сахошко, Микола Миколайович Смілик, Дмитро Віталійович Kozhushko, Nelly Semenovna Sakhoshko, Nikolay Nikolayevich Smylyk, Dmitry Vitaliovych |
Ключові слова: | селекция картофель гибриды селекція картопля гібриди selective breeding potato technological assessment |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Кожушко Н. С. Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов [Электронный ресурс] / Н. С. Кожушко, Н. Н. Сахошко, Д. В. Смилык // Картофелеводство. – 2021. – № 29. – С. 30-37. – Режим доступа : doi.org/10.47612/0134-9740-2021-29-30-37. – Заглавие с экрана. |
Короткий огляд (реферат): | Наведены результаты технологической оценки гибридов картофеля, созданных на основе специализованных сортов собственной селекции. Наведено результати технологічної оцінки гібридів картоплі, створених на основі спеціалізованих сортів власної селекції. |
Опис: | The resilts of technological assessment of potato hibrids, using own varieties as basic form. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-7-1-SM.pdf | 173,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.