Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9992
Назва: Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю
Інші назви: Expanding the range of ferrous milk drinks with increased biological value
Автори: Самілик, М. М.
Сюаньсуань, Цинь
Болгова, Н. В.
Samilyk, М. М.
Xuanxuan, Qin
Bolgova, N. V.
Ключові слова: кисломолочні напої
похідні переробки рослин
рисове борошно
fermented milk drinks
derivatives of plant processing
rice flour
Дата публікації: 2022
Видавництво: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Самілик М. М. Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цинь Сюаньсуань, Н. В. Болгова // Науковий вісник ТДАТУ. – 2022. – Вип. 12, Т. 1. – С. 188-199. – Режим доступу : DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-18. – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовано нутрієнтний склад кунжутного та рисового борошна. Запропонована технологічна схема виготовлення кисломолочних напоїв, збагачених харчовими волокнами. За стандартними методиками досліджено деякі фізико-хімічні показники якості кисломолочних напоїв (рН, кислотність, масову частку жирів, білків, харчових волокон).
Опис: The article analyzes the nutrient composition of sesame and rice flour. A technological scheme for the manufacture of fermented milk drinks enriched with dietary fiber is proposed. According to standard methods, some physical and chemical indicators of the quality of fermented milk drinks (pH, acidity, mass fraction of fats, proteins, dietary fibers) were studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9992
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf351,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.