Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Формування водно-сольової фази молока корів у різні періоди лактації. Формирование водно-солевой фазы молока коров в разные периоды лактации
Камбур, М. Д.
;
Замазій, А. А.
;
Плюта, Л. В.
;
Калашник, О. М.
;
Камбур, М. Д.
;
Замазий, А. А.
;
Плюта, Л. В.
;
Калашник, А. Н.
;
Kambur, M. D.
;
Zamaziy, A. A.
;
Plyuta, L. V.
;
Kalashnik, A. N.
2015
Вплив зниженого протеїнового забезпечення корів, як стрес-фактора на гемоцитопоез та секретоутворююча функцію тканин молочної залози в період інтенсивної лактації
Камбур, М. Д.
;
Замазій, А. А.
;
Лівощенко, Є. М.
;
Лівощенко, Л. П.
;
Камбур, М. Д.
;
Замазий, А. А.
;
Ливощенко, Е. М.
;
Ливощенко, Л. П.
;
Kambur, M. D.
;
Zamaziy, A. A.
;
Livoschenko, E. M.
;
Livoschenko, L. P.
Перегляд
Автор
2
Zamaziy, A. A.
2
Камбур, М. Д.
1
Kalashnik, A. N.
1
Livoschenko, E. M.
1
Livoschenko, L. P.
1
Plyuta, L. V.
1
Замазий, А. А.
1
Замазий, А. А.
1
Калашник, А. Н.
1
Калашник, О. М.
.
далі >
Тема
1
водно-сольова фаза
1
молоко
1
физиологические показатели
1
фізіологічні показники
.
< попередня
за датою випуску
1
2013
1
2015
Has File(s)
2
true