Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 12171-12180 зі 14475.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології кексів збагачених харчовими волокнами нетрадиційної сировиниЮрченко, Василь; Yurchenko, V.
2024Удосконалення технології печива збагаченого харчовими волокнамиМартиненко, Дмитро; Martynenko, D.
2024Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату за рахунок додавання борошна горіховогоМарченко, Дар’я Владиславівна; Marchenko, Darya Vladyslavivna
2024Удосконалення технології хлібних виробів з використанням кріопорошків та харчових волоконВолощук, Катерина Ігорівна; Voloshchuk, Kateryna
2024Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосуВорожко, Ігор Русланович; Vorozhko, Igor Ruslanovych
2024Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжутуКіяшко, Максим Вікторович; Kiyashko, Maksym Viktorovych
2024Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротівКористов, Віталій Леонідович; Koristov, Vitaly Leonidovich
2024Созологічна оцінка територій, перспективних для включення до РЛП «Диканський»Смоляр, Наталія Олексіївна; Smoliar, N.
2024Управління антикризовим менеджментом в системі агробізнесуМатісов, Олександр Дмитрович; Matisov, O. D.
2024Управління системою професійного розвитку персоналу підприємстваМоїсеєнко, Ігор Анатолійович; Moiseenko, I. A.