Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»
Ладика, В. І.
;
Болгова, Н. В.
;
Самілик, М. М.
;
Соколенко, В. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Ladyka, V. I.
;
Bolhova, N. V.
;
Samilyk, М. М.
;
Sokolenko, V. V.
;
Nazarenko, Yu. V.
2023
Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукції
Губа, С. О.
;
Бабенко, Б. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Соколенко, В. В
;
Huba, S. O.
;
Babenko, B. V.
;
Bolgova, N. V.
;
Sokolenko, V. V.
2022
Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калини
Рижкова, Т. М.
;
Самілик, М. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Соколенко, В. В.
;
Ryzhkova, T. M.
;
Samilyk, M. M.
;
Bolgova, N. V.
;
Huba, S. O.
;
Sokolenko, V. V.
2022
Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних
Петрова, О. І.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Соколенко, В. В.
;
Доденко, А. В.
;
Petrova, O. I.
;
Bolhova, N. V.
;
Huba, S. O.
;
Sokolenko, V. V.
;
Dodenko, A. V.
2023
Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємстві
Болгова, Н. В.
;
Шурубей, Д. С.
;
Соколенко, В. В.
;
Bolhova, N. V.
;
Shurubey, D. S.
;
Sokolenko, V. V.
Перегляд
Автор
4
Соколенко, В. В.
3
Bolhova, N. V.
3
Huba, S. O.
3
Губа, С. О.
2
Bolgova, N. V.
2
Самілик, М. М.
1
Babenko, B. V.
1
Dodenko, A. V.
1
Ladyka, V. I.
1
Nazarenko, Yu. V.
.
далі >
Тема
2
nutrition
2
харчування
1
A2 milk
1
biological value
1
food products
1
low-fat whey
1
meat
1
nutritional value
1
quality
1
rheology
.
далі >
за датою випуску
3
2023
2
2022