Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V.
2023Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукціїГуба, С. О.; Бабенко, Б. В.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В; Huba, S. O.; Babenko, B. V.; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V.
2022Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калиниРижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2023Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємствіБолгова, Н. В.; Шурубей, Д. С.; Соколенко, В. В.; Bolhova, N. V.; Shurubey, D. S.; Sokolenko, V. V.