00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Синенко, Тетяна Павлівна
dc.contributor.author Фролова, Наталія Епінетівна
dc.contributor.author Synenko, Tetiana
dc.contributor.author Frolova, Nataliia
dc.date.accessioned 2022-12-23T11:07:52Z
dc.date.available 2022-12-23T11:07:52Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів [Електронний ресурс] : патент 151761 UA : МПК A23C 23/00, A23L 33/105 / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № u 202201494, заявл. 10.05.2022 ; опубл. 07.09.2022, Бюл. № 36. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10187
dc.description The method of obtaining a milk-plant extract from corn cobs, which includes the extraction of crushed corn cobs, cleaned of grains by the maceration method when used as an extractant of milk (cheese) whey, which is characterized by the fact that the extraction of corn cob powder (the size of the fractions from 0.5 to 1 .5 mm) is carried out in combination with milk whey (pH 4.9-4.95) in a ratio of corn cobs: milk whey from 1:10 to 1:50, at a temperature from 20 to 100 °C for 150 minutes, followed by filtration and cooling to a temperature of 4-6 °C. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів, що включає екстрагування подрібнених кукурудзяних качанів, очищених від зерен методом мацерації при застосуванні як екстрагента молочної (сирної) сироватки, який відрізняється тим, що екстрагування порошку кукурудзяних качанів (розмір фракцій від 0,5 до 1,5 мм) здійснюють поєднанням із молочною сироваткою (рН 4,9-4,95) у співвідношенні кукурудзяні качани: молочна сироватка від 1:10 до 1:50, при температурі від 20 до 100 °C протягом 150 хвилин, з наступним фільтруванням і охолодженням до температури 4-6 °C. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) uk_UA
dc.subject вторинна сировина, uk_UA
dc.subject молочна сироватка uk_UA
dc.subject рослинна сировина uk_UA
dc.subject secondary raw materials uk_UA
dc.subject milk whey uk_UA
dc.subject vegetable raw materials uk_UA
dc.title Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів uk_UA
dc.title.alternative The method of obtaining milk-plant extract from corn cobs uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу